Verhuizing


Beste mensen,

 

Eén van de campinggasten van Camping ‘Geen Zeezicht’ is door hevige wind en heel veel regen vanaf het MFC Campingterrein Luttelgeest op drift geraakt.
Uiteindelijk kon hij ter hoogte van de Kuinderweg 36 te Luttelgeest weer voet op vaste campinggrond zetten!

Hij heeft het zelfs voor elkaar gekregen dat alle campinggasten vanaf het MFC Campingterrein ook op de camping aan de Kuinderweg 36 verder van hunwelverdiende vakantie kunnen gaan genieten!

U heeft kaarten voor de musical gekocht of als sponsor kaarten in uw pakket gekregen. U wist niet beter dat u daarvan in de openlucht op het MFCterrein zou gaan genieten. Maar u hield de afgelopen dagen ook vast wel nauwkeurig de weersvoorspelling in de gaten en dat beloofde niet veel goeds.

Daarom zijn we blij met de nieuwe (overdekte) locatie voor de musical Camping ‘Geen Zeezicht’: Scholtens Koeling, Kuinderweg 36, 8315 PW Luttelgeest.      

Vanaf het Plein/Lange Brink in Luttelgeest vertrekken vanaf 18.45 uur pendelbusjes. 
Aangezien er weinig parkeerplaatsen op het terrein zijn, vragen wij de dorpsbewoners zoveel mogelijk van de pendelbusjes gebruik te maken. De laatste rit is om 19.45 uur.
Ook na afloop van de musical brengen de pendelbusjes u weer terug naar uw opstapplaats.

Komt u met de auto, houdt u zich dan aan de aanwijzingen van de parkeerwachten.

Het parkeerterrein en de ontvangsthal (waar u consumpties kunt nuttigen) zijn vanaf 19.00 uur geopend; de tribune kunt u vanaf 19.55 uur betreden.
Het is raadzaam een kussentje mee te nemen; dat zit wat aangenamer.

Wij wensen u veel plezier tijdens de voorstelling.


Tot ziens op vrijdag 15 of zaterdag 16 september a.s.
Cast Musical Camping ‘Geen Zeezicht’

 


Onze sponsoren